Back to all reports

Manglende vegmerking

Reported in the Gater/Veier category by Alf Morten Salater-Daljord at 11:15, tir. 22 mai 2018

Sent to Statens vegvesen region øst and Nes 4 minutes later

Nederst i Skredderstuvegen er det en bussholder plass hvor det ikke finnes verken fartsdump, skilting for overgang eller markeringer i veibanen. Jeg opplevde senest sist uke at en bilist ikke stoppet eller gjorde antydning til å slakke ned farten der jeg kom med mine to små barn. Og for å si det slik så holdt han heller ikke fartsgrensen i 30 sonen på stedet. Dette stedet er veldig sårbart ettersom det er mye trafikk opp og ned Skredderstuvegen til barneskolen, samt at begge barnehagene på Auli ligger i grendehusvegen. Gang og sykkelsti fra Jegervegen og ned til Grendehusvegen er heller ikke fysisk adskilt fra vegen, noe som gjør det enkelt for et lite barn å springe rett ut i veien her. Ettersom hastighet er et problem her, ville vi helst sett at det var både fartshindringer, skilt og fysisk merking i vegbanen her.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Still open, via questionnaire, 11:33, tir. 19 juni 2018

 • Still open, via questionnaire, 18:29, tir. 17 juli 2018

 • Jeg har fått svar om at det ikke blir gjort noe med denne veien før de ferdig med den nye gang sykkelveien langs fylkesveier. Dette betyr vel at ingen vegmerking, skilting eller annet blir utført på Auli.

  Posted by Alf Morten Salater-Daljord at 18:29, tir. 17 juli 2018

 • Still open, via questionnaire, 19:08, tir. 14 august 2018

 • Forklaringen var visstnok at ingenting kom til å bli fikset her før vegarbeidet på hovedveienvar ferdig. Så enn så lenge er det tydeligvis ikke så farlig om noen blir påkjørt.

  Posted by Alf Morten Salater-Daljord at 19:08, tir. 14 august 2018

 • Still open, via questionnaire, 19:28, tir. 11 september 2018

 • Still open, via questionnaire, 22:28, tir. 9 oktober 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.