Tilbake til alle rapporter

Fei gata

Rapportert i kategorien Gatefeiing anonymt 20:55, lør. 26 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden mindre enn et minutt senere

Mennesker og biler sklir i gata

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Feiing av hele gaten i Rascheprangen

  Publisert anonymt 21:47, tir. 19 juni 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:40, man. 25 juni 2018

 • Kommunen feier ikke hele gata, selv når det purres og purres. Om årsaken er at de ikke kan kjøre i denne veien fordi den er for dårlig vet jeg ikke, men det er over 2 år siden vi startet "maset" om å få fikset veien. Bilen vår ble for ca. 14 dager siden ødelagt under grunnet et stort hull i gata som bare vokser og vokser. Dette er for dårlig.

  Publisert anonymt 16:40, man. 25 juni 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:57, tor. 2 august 2018

 • Like dårlig erfaring som resten av fiks gata meldingene. Lyspærer blir fikset relativt fort, men mer krevende oppgaver blir ikke fulgt opp i det hele tatt. Nå skal det tilføyes at etter jeg sendte inn svar sist, som vist over her, kom noen og helte asfalt i et par hull i gata. Det er både bra, og ikke bra. Skal kommunen ha en steinbelagte gate, så må de også vedlikeholde denne på en ordentlig måte. Det blir ikke gjort her. det ble heldt asfalt i et hull nederst i bakken også, for mange år siden, så dette er ingen midlertidig løsning, som det burde være, men en permanent løsning. Da burde de enten asfaltere gata, eller vedlikeholde brosteinen. denne mellomtingen ser helt jævelig ut. Her går også masse turister til og fra Fredriksten festning, så det er ikke noen god reklame for byen. Gata er fortsatt ikke feiet, og det er flere år siden gata ble feiet sist. Det er også flere steder biler dunker ned i veien i denne gaten. Utenfor Rascheprangen1, og nederst i bakken der tidligere "asfaltreparasjon" er utført. Meget skuffet over denne løsningen. Lag en løsning som fungerer, eller la vær. Dette skaper bare frustrasjon blant folk.

  Publisert anonymt 13:57, tor. 2 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter