Tilbake til alle rapporter

Mangler asfaltering etter gravearbeid

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 19:44, mandag 28 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 1 minutt senere

Det mangler asfalt etter gravearbeid (mener dette ble utført høsten 2017) på tvers av Fredriksfrydveien. Ved utbedring av dette bør man også vurdere Fredriksfrydveien i sin helhet da denne er i elendig forfatning etter mange år med forfall. Det kan også påpekes at det heller ikke har blitt kjørt med sopebil i området generelt, og at det følgelig ligger igjen mye sand på asfalt etter vinteren. Fredriksfrydveien består av en svært bratt bakke, og mengden gjenværende grus på asfalt i denne bakken må sies å være en uheldig kombinasjon for barn på sykkel.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter