Tilbake til alle rapporter

Høy stenkant etter asfaltarbeider

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Terje Johnsen 12:05, tir. 5 juni 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 5 minutter senere

Etter asfalteringen i Os alle i Halden, så har vi fått denne høye stenkanten. Den utgjør stor fare for punktering på sykkel (slange klemt mot felg) og er tung å forsere med barnevogn og for funksjonshemmede (svaksynte, rullestol). Dette er den eneste kanten som er så høy i området, ellers ser det veldig bra ut. Jeg har flere ganger påtalt dette for gutta i ARE anlegg samt de som asfalterte i forrige uke, memn ingen vil ta ansvar og skylder på kommunen. Kan Halden kommune gjøre noe med dette som f.eks. å slipe/skjære ned den skarpe kanten?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter