Tilbake til alle rapporter

I sponvika er det ingen overgangsfelt overhodet. Mange barn beveger seg over hovedveien.. Spesielt fra skansen og over til bukteløkka, sponvikveien. Dette er små barn fra 4-5 år og oppover. Veien er forholdvis høyt trafikkert og mange kjører fort.. Vi er bekymret som foreldre til 2 ban som ofte beveger seg over hovedveien.. Helt utrolig at det aldri har blitt noen gangfelt/sykkelsti og overgangsfelt i dette området.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Odmund Kingsrød 17:58, ons. 6 juni 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 2 minutter senere

Se over

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:26, ons. 4 juli 2018

  • Vil bare også nevne at i mellomtiden har denne veien blitt forkjørsvei og dermed kjører folk enda fortere og det er enda mer behov for overgangsfelt

    Sendt inn av Odmund Kingsrød 18:26, ons. 4 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter