Tilbake til alle rapporter

Grusveiene er veldig tørre og det støver noe voldsomt.

Publisert av Tim Styrvold 07:56, fre. 8 juni 2018

Sendt til Østfold og Sarpsborg 3 minutter senere

Det virvler opp store mengder av fint støv nå som det er så tørt på stedet, vi bor nær veien og får alt som er ute dekket av dette fine støvet. Fint om grusveien kunne blitt lutet nede i fra området ved Sollli bruk hvor asfalten skal stoppe og oppover der hvor der er bebyggelse nær veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Nå er fin været på plass igjen og det støver for fult igjen. Fint om dette kunne løse snart siden det er en enkel fiks :)

  Sendt inn av Tim Styrvold 13:39, man. 25 juni 2018

 • Her har det ikke skjedd noe fra Kommunens side, det er ganske leit med alt støvet som raser over verandaen hver gang noen kjører forbi. Det er på et nivå at man ikke kan sitte ute. Fint om dere kunne gjort noe. Det er en ganske "quick fix" for dere med utstyret i orden

  Sendt inn av Tim Styrvold 08:04, fre. 29 juni 2018

 • Her har det fortsatt ikke skejdd noe som helst når det kommer til støv håndtering fra kommunens side. Syntes er fryktelig synd da det er umulig å holde noe som helst rent i denne støvskyen som står på her hele dagen.

  Vær så snill å få lutet eller lignende snarest, det er over en mnd siden jeg sa i fra første gangen

  Sendt inn av Tim Styrvold 16:51, man. 23 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter