Tilbake til alle rapporter

Uoversiktlig og farlig gangsti og fotgjengerovergang

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 21:22, tor. 14 juni 2018

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Her kommer det ned en gangsti fra sykehusområdet. Gangstien kommer ned igjennom en høy steinmur direkte videre på fortauet og «fortsetter» rett over en fotgjengerovergang. Som bilist er det svært(!) vanskelig å se om det kommer noen ned gangstien eller ikke. Og når de kommer så kommer de fort og rett ned på et smalt fortau. Spesielt barn og sykkelister kommer svært brått ut igjennom muren. Her er det daglig ubehagelige situasjoner når folk kommer ned gangstien og plutselig er på vei over fotgjengerovergangen. Et lite gjerde som demper farten til dem som kommer ned gangstien, eller et varselskilt om uoversiktlig fotgjengerovergang kan hjelpe mye. Evt en ekstra ubahagelig fartshump som senker farten til bilene ekstra mye.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet er egentlig ikke løst, men noen har svart at de skal vurdere å se på det.

    Publisert anonymt 00:01, lør. 2 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter