Back to all reports

På fotgjengerøya midt i Frederiksgate, fra Slottet mot Karl Johansgate, på samme side som Nationaltheateret, er det et rektangulært kumlokk med for lite fyllmasse rundt.

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 00:48, man. 18 juni 2018

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Rundt kumlokket, er det en åpning mellom kumlokk og steinhelle. Denne åpningen er så dyp, at folk tråkker over med ankelen, vrikker benet, eller snubler. Jeg har tidligere vrikket benet i denne åpningen, på onsdag tråkket jeg over, noe som har gitt store smerter i ankelen, og på fredag var det ei dame som snublet og falt. Åpningen kan nok se uskyldig ut, men den er så dyp, at dersom du er uheldig å tråkker på kanten, så faller foten nedi på skrå. Når du stresser over gaten, og følger med på fotgjengerlyset, er det dessverre fort gjort at noe skjer. Her må dere fylle opp åpningen med en masse, slik at åpningen/sprekken blir omtrent like høy som kumlokk og steinheller.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Dette problemet med kumlokket, vet jeg ikke om har blitt fikset, da jeg ikke har vært der på en god stund. Jeg skal først tilbake dit i oktober, da jeg igjen skal på et kurs i området. -Jeg har meldt inn et annet problem tidligere (dersom det er det dere spør om), med et skilt som var kjørt ned, og det ble fikset etter rimelig tid.

    Posted anonymously at 10:37, man. 16 juli 2018

  • Dette problemet har IKKE blitt fikset, det samme hullet var der i slutten av oktober også :-(

    Posted by Ina at 09:26, lør. 10 november 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?