Back to all reports

Livsfarlig lyskryss for syklister - ulykkespunkt!

Reported in the Trafikklys category anonymously at 12:02, søn. 1 juli 2018

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 3 minutes later

Ved lyskryss ut fra Thormøhlens Gate og skal svinge til venstre til Nygårdsgaten for å komme inn på sykkelfelt mot sentrum. Som syklist rekker man ikke å komme over krysset før trafikk fra høyre slippes inn i krysset. Det skifter fra grønt til rødt alt for hurtig. Dette er livsfarlig og inntreffer mange nestenulykker. Man kommer omtrent noen meter inn i krysset før bilene fra høyre får grønt. Siden det er sykkelfelt man skal inn i er det naturlig for syklister å sykle gjennom lyskrysset. Man får heller ikke grønt lys dersom man ikke står bak en bil og venter på grønt. Som syklist alene får man ikke grønt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:17, tor. 2 august 2018

  • Har sjekket lyskrysset i dag, lyskrysset er like farlig å sykle i. Ingenting er gjort. Jeg har tidligere kun fått dette svaret fra Vegtrafikksentralen Vest:

    "Jeg har nå registrert henvendelsen din vedrørende intervall på signalanlegg i Thormøhlensgate X Nygårdsgaten og sendt den videre til signalanleggansvarlig i Statens Vegvesen."

    Mvh

    Marianne

    Vegtrafikksentralen vest

    Posted anonymously at 13:17, tor. 2 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?