Tilbake til alle rapporter

Flere hull i veien i Penlia ved stranda i Svalerødkilen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ingrid Sivesind Mehlum 22:12, man. 23 juli 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 2 minutter senere

Det siste året (minst) har det vært flere store hull i veien ved stranda i Svalerødkilen, og hullene er bare blitt flere, større og dypere etter hvert. Det dypeste er nå mer enn 10 cm dypt. Hullene utgjør risiko både for gående, syklende og bilister. Bilister svinger utenom hullene for å unngå hullene, og det medfører trafikkfarlige situasjoner for personer som krysser veien mellom stranda på den ene siden av veien og toalettene på den andre siden, og for personer som går til og fra den populære stranda. Det ble tatt bilder av 5 hull, men det er bare plass til 3 av bildene her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Takk for rask respons! De fleste hullene ble tettet, men det gjenstår fortsatt ett: i svingen der Penlia kommer ned til stranda. Kunne dere fikset det også?

    Sendt inn av Ingrid Sivesind Mehlum 23:29, ons. 8 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter