Back to all reports

Håpløse forsøk på problemfiksing av vei.

Reported in the Hull i vei category by Berit Øgle Bakke at 16:22, tir. 31 juli 2018

Sent to Ringsaker and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Veien fra Tandeskogkrysset og til Kvernstubrua, er i utgangspunktet ikke så verst, men ved de siste svingene før Kolobrua og NAF Øvingsbane har det tydelig vært forsøk på å fikse hullete vei. Problemet er bare at med eksisterende hull OG klatt-fiksing er veien verre å kjøre på enn noensinne. Det verste partiet er i tillegg i en meget skarp og uoversiktlig sving, med langt fall i grøfta ved siden av. Med tanke på hvor flittig brukt denne veien er av både tung transport og turister til Sjusjøen hadde det vært veldig kjekt om en viss utbedring hadde blitt gjort. Sånn det er nå er det jo nummeret før både nyregrus og fosterfordrivelse når en kjører der, selv i lav hastighet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Flere hull har nå dukket opp der det har blitt forsøkt "lappet igjen", som følge av økt trafikk til hyttene. Samt ødelagte partier pga anleggstrafikk fra pukkverket som ble omdirigert via denne vegen tidligere. Fare for ødelagte forstillinger og personskade på akkurat denne strekningen. Vegen bør vurderes utbedret snarest.

    Posted by N.Brenden at 12:36, ons. 10 oktober 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?