Tilbake til alle rapporter

Utrygg veg

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 19:59, lør. 4 august 2018

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Dette er ein trafikkfarleg sving. Det er auka biltrafikk i området, og diverre ein del uforsiktige bilistar på vegen. Virkar som det kan vera ein kultur/ukultur for å køyra som om ein er aleine på vegen. Det er ein auka busetnad med barnefamiliar i området, noko mange bilistar ikkje ser ut til å ta omsyn til. Dette er både skuleveg, veg til leikeplass og ein veg barn eventuelt må nytta for å besøka vener. Det er òg mange turgåarar i området. Trygg ferdsel for vaksne og barn er viktig for oss som bur i området, men det treng me tiltak for å realisera.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter