Tilbake til alle rapporter

Blokkert undergang.

Rapportert anonymt 00:23, ons. 8 august 2018

Sendt til Levanger og Nord-Trøndelag 2 minutter senere

Nå er ferien for lengst over og det er på tide å starte utbedringen av de skader som er påført Gamle E 6 mellom Ronglan og Hammer. Vi som bor langs Nesvatnet begynner å bli passe lei av å måtte kjøre til Åsen hver gang vi skal nordover til Skogn eller Levanger. Denne E6 "forbedringen" ble en skikkelig nedtur for oss som bor her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Oppussingsarbeidet i forbindelse med E6 er oppstartet og forventes ferdigstilt i løpet av September 2018. Nyåpning av undergangen ved Nesvatnet forventes ferdigstilt i løpet av starten på September 2018. Opprustning av veger medfører beklageligvis ulemper for brukere av vegen og de som bor i nærområdet men resultatet etterpå er en langt tryggere og mer fremtidsmessig E6 for alle trafikanter her.

    Sendt inn av Tor Albert Kverkild 11:47, ons. 8 august 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:06, ons. 5 september 2018

  • Ferdigstillingen ble 03.10.18. nesten en måned etter planen.

    Publisert anonymt 15:39, ons. 3 oktober 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter