Tilbake til alle rapporter

Merking av felt for rundkjøringen

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Per 09:59, ons. 15 august 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Sandefjord 1 minutt senere

Trafikk fra ferjeleiet/strandpromenaden mot lyskryss ved Sandefjordsveien gjennom rundkjøringen kunne vært bedre merket. Hvis det faktisk er slik at venstre felt er dedikert til trafikk helt rundt rundkjøring og høyre felt dedikert til avkjøring høyre (mot jernbanealleen) og rett frem (Strandpromenaden mor Park) så fungerer dette svært dårlig i praksis. kjøretøy som velger venstre felt forsøker å presse seg ut i avkjøringen ved Strandpromenaden der det kun er ett felt (for de som ligger i høyre feltet). Bedre merking i form av skilt/veimerking savnes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:14, ons. 12 september 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:10, tor. 11 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter