Tilbake til alle rapporter

Midlertidig skilt om énveiskjøring er ikke fjernet

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 15:01, man. 20 august 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 4 minutter senere

En del av Strupeveien var énveiskjørt i en periode tidligere i år pga. veiarbeid i området. Skiltet med "innkjøring forbudt" i en ende og "énveiskjørt" i den andre enden, samt et skilt med "énveiskjørt" ca. midt på den énveiskjørte strekninga. Etter veiarbeidet ble skiltene fjerna, bortsett fra det sistnevnte skiltet. Det er litt vridd, men når man ser til høyre inn mot Strupeveien når man kommer sørfra på B R A veien, ser det likevel ut som at skiltet peker mot deg. Det kan skape forvirring. Enkelt å fikse: Fjern skiltet. Det er festa strips, ser det ut som.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skiltet er fjerna.

    Publisert anonymt 08:17, tir. 4 september 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter