Tilbake til alle rapporter

Løst kumlokk, som slår i bakken hver gang en bil kjører over. Og er i tillegg til fare for barn, om de skulle klare å løfte opp lokket.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:53, man. 17 september 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Siden begynnelsen av sommeren, i år, har det blitt lagt ett nytt kumlokk i gaten, rett utenfor vår hage og soveromsvindu. Dette kumlokket ligger dessverre løst, og slår kraftig ned i metallet hver gang en bil passerer. Dette er en relativt traffikert småvei, hvor vi vil anslå at det kjører forbi en bil hvert minutt gjennom dagen. Trafikken starter fra kl 6 om morgen, til ca kl 24 om kvelden. Og noe mer trafikk om natten i helgen. Vi er nå noen av de nærmeste naboene som er svært fortvilet, da dette smellet begynner å plage oss enormt. Det går utover nattesøvn, og ødelegger for når man vil sitte ute. Det er så gjentagnede støy, slik at vi har ett dypt ønske om at dette blir gjort noe med. I tillegg er vi bekymret om ett barn skulle klare å løfte lokket. Men antar at det har såpass tyngde at det ikke skal skje. Vi er svært takknemlig om noen kan se på saken. Mvh.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter