Back to all reports

Løst kumlokk, som slår i bakken hver gang en bil kjører over. Og er i tillegg til fare for barn, om de skulle klare å løfte opp lokket.

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 17:53, man. 17 september 2018

Sent to Skedsmo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Siden begynnelsen av sommeren, i år, har det blitt lagt ett nytt kumlokk i gaten, rett utenfor vår hage og soveromsvindu. Dette kumlokket ligger dessverre løst, og slår kraftig ned i metallet hver gang en bil passerer. Dette er en relativt traffikert småvei, hvor vi vil anslå at det kjører forbi en bil hvert minutt gjennom dagen. Trafikken starter fra kl 6 om morgen, til ca kl 24 om kvelden. Og noe mer trafikk om natten i helgen. Vi er nå noen av de nærmeste naboene som er svært fortvilet, da dette smellet begynner å plage oss enormt. Det går utover nattesøvn, og ødelegger for når man vil sitte ute. Det er så gjentagnede støy, slik at vi har ett dypt ønske om at dette blir gjort noe med. I tillegg er vi bekymret om ett barn skulle klare å løfte lokket. Men antar at det har såpass tyngde at det ikke skal skje. Vi er svært takknemlig om noen kan se på saken. Mvh.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.