Tilbake til alle rapporter

Høy fart i gate med mange barn og eldre, barnehage og aldershjem i enden av gata

Rapportert anonymt 14:08, mandag 10 september 2018

Sendt til Oslo 1 minutt senere

Mor Go'hjertas vei er en blindgate med rundkjøring i enden. Dels er det mye trafikk av taxi til/fra Akerselva Sykehjem, hvorpå disse holder tidvis svært høy fart når de forlater stedet. I tillegg er det generelt mye trafikk fra besøkende til sykehjemmet, hvor parkeringen også ligger i enden av gaten. Det er også en del som trolig kjøprer "feil" (ikke er klar over at det er blindgate) og har hastverk med å komme seg avgårde igjen.

Jeg vil påpeke at det er en barnehage i enden av veien, som også er svært populær å benytte seg av utenom barnehagens åpningstider. Dette i tillegg til at det bor svært mange familier med små barn i gaten og omkringliggende gårder. Mor Go'hjertas vei er også en gate som mange krysser for å komme seg til/fra gangveien som går langs Akerselva.

En del beboere på Akerselva Sykehjem krysser ofte gaten når de er ute på luftetur, og de er naturligvis ikke like lettbent som de en gang var.

Med utsyn mot Mor Go'hjertas Vei opplever jeg daglig at biler holder svært stor fart i gaten, dette på tross av at den er relativt uoversiktlig pga. utkjøring fra borettslagparkeringene til Nordvoll Borettslag, samt gateparkering langs hele veien.

2 - 3 fartsdumper mener jeg er helt opplagt i en slik gate.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter