Tilbake til alle rapporter

Dype hull og oversvømmelse når det regner

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Ketil Nikolai Lindberg 15:20, tor. 13 september 2018

Sendt til Bremanger og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Veien ned til Spettebakken 6b og 6c er full av hull, både dype og grunne. Deler av veien mangler her og der og etter hva jeg forstå så hadde naboen fått tillatelse til å lage sin egen drenering av kommunen slik at de leder regnvann fra høyere opp i veien forbi sin egen eiendom og rett ned til oss i 6B og 6C. Drenering ellers i veien mangler men ifølge kommunen så skal de fikses opp i. Vann problemet vi har som er delvis skapt av nabo i huset ovenfor veien skaper risiko for oversvømmelse i vår garasje (6B) og på parkeringsplassen til 6C. Flere bilder kan framvises hvis ønskelig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:54, tor. 11 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter