Tilbake til alle rapporter

Mykje som blokkerer for at elva renner normalt

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister av Marius Steenslid 12:15, fre. 21 september 2018

Sendt til Vågsøy 4 minutter senere

Det er mykje skit og greiner som blokkerer for at elva renner vanlig å bygger seg opp. Det er ikke noe fare no som åeg har sett, men eg vil no tru at i lengda vil vel det svekke gitteret der? Det er elva ved brannstasjonen, i gate 3.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ble ordnet kjapt egentlig :) Men sett at det er kommet litt mer no når det har vært så mykje nedbør :S Så skjønner eg ikke hvor det røret som er der har kommet ifra :S ser litt ut som ett rør som man skulle ha brukt innen ett større bygg. Men er jo helt forferdelig hva folk kaster fra seg ute :/ å dumper i elver og sjøen.

    Sendt inn av Marius Steenslid 20:20, søn. 21 oktober 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter