Tilbake til alle rapporter

Ønsker parkeringsforbudt skilt.

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 21:36, man. 24 september 2018

Sendt til Sandefjord 3 minutter senere

Ønsker å få montert et parkeringsforbudt skilt langs gjerdet mot lekeplass. Parkering langs dette gjerdet skaper problemer ved ut og innkjøring til Kamfjordgata 12. Ettersom beboere parkerer langs hussiden (motsatt side av veien), antas det at det er andre enn beboere som parkerer langs dette gjerdet. Det er observert ulike/ukjente biler som parkerer der.

Etter det vi er kjent med er Kamgjordgata kommunal/offentlig vei. Veien inn mot Kamfjordgata 12 er ikke asfaltert. Er det muligheter for at kommunen kan legge asfalt der pga store hull?

Legger ved bilde som viser det aktuelle gjerdet på venstre side, samt hull i veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter