Tilbake til alle rapporter

Parkerte biler skaper farlige trafikksituasjoner i kryss

Rapportert i kategorien Parkering av Ithinn@gmail.com 21:31, fre. 28 september 2018

Sendt til Oslo 3 minutter senere

I hele Grevlingveien er det gateparkering, men det fins ingen markeringslinjer som definerer hvor langt ut i veien en kan parkere. I dette krysset har derfor biler begynt å parkere på tvers, med bakenden ut i veien. Dette blokkerer sikten fra høyre fullstendig når en kommer ned stikkveien både for kjørende og gående. Er du et barn, og det bor mange av dem i området, må du helt ut i veibanen før du kan se om det kommer en bil. Jeg har vært vitne til flere nestenulykker allerede, og tror det er et spørsmål om tid før det går ordentlig galt. Krysset har alltid vært uoversiktlig, og burde ideelt sett hatt en fotgjengerovergang, men den siste uka har situasjonen blitt verre. (Borettslaget har fjernet noen søppelskur som sto på hjørnet der før, og det er dermed plass til at flere biler kan parkere slik på tvers.) På vegne av både bilister og gående håper jeg det kan tegnes opp linjer på langs parallellt med veien, slik at vi unngår ulykker. Takk for hjelpen!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter