Back to all reports

Parkerte biler skaper farlige trafikksituasjoner i kryss

Reported in the Parkering category by Ithinn@gmail.com at 21:31, fredag 28 september 2018

Sent to Oslo 3 minutes later

I hele Grevlingveien er det gateparkering, men det fins ingen markeringslinjer som definerer hvor langt ut i veien en kan parkere. I dette krysset har derfor biler begynt å parkere på tvers, med bakenden ut i veien. Dette blokkerer sikten fra høyre fullstendig når en kommer ned stikkveien både for kjørende og gående. Er du et barn, og det bor mange av dem i området, må du helt ut i veibanen før du kan se om det kommer en bil. Jeg har vært vitne til flere nestenulykker allerede, og tror det er et spørsmål om tid før det går ordentlig galt. Krysset har alltid vært uoversiktlig, og burde ideelt sett hatt en fotgjengerovergang, men den siste uka har situasjonen blitt verre. (Borettslaget har fjernet noen søppelskur som sto på hjørnet der før, og det er dermed plass til at flere biler kan parkere slik på tvers.) På vegne av både bilister og gående håper jeg det kan tegnes opp linjer på langs parallellt med veien, slik at vi unngår ulykker. Takk for hjelpen!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.