Back to all reports

Generelt dårlig veistandard

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 14:03, ons. 3 oktober 2018

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 1 minute later

Holtvegen og Gulbrandsvegen ligger mellom Søbstadvegen og Sørbruvegen. Begge disse veiene har etter min oppfattning generell dårlig veistandard både sommer som vinter. Om sommeren bærer veien preg av masse stygge hull og utgravinger etter regnskyll. Innimellom blir veien høvlet, men ila. et døgn eller to er det like dårlig som før utbedringen. På vinteren dannes det issvuller i midtre del av veien og dype spor selv om veien brøytes godt. Dette er til tider såpass ille at jeg er redd for å kjøre i stykker bilen. Veiene har ikke fast dekke og det mangler grøfting/drenering på store deler av veistrekket og det er dette jeg mener er årsaken til den til en hver tid dårlige standarden. Jeg bor selv i området og har benyttet disse veiene hver dag i snart 10 år og det har alltid vært like dårlig så lenge jeg kan huske. Unntaket er de få gangene det har vært lengere perioder med godvær og veiene har blitt høvlet og hull fylt rett i forkant av disse godværsperiodene. Nå må noe gjøres her snart.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 16:28, ons. 31 oktober 2018

  • Som beskrevet i henvendelsen så hjelper det ikke å høvle veien og fylle i hull når det kun ila. noen dager ser like ille ut igjen. En form for grøfting samt et fast dekke på disse veistubbene er det eneste som over tid vil være tilfredsstillende.

    Posted anonymously at 16:28, ons. 31 oktober 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?