Tilbake til alle rapporter

Manglende belysning på bom i Ranheimsvegen

Rapportert anonymt 17:39, tor. 4 oktober 2018

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag mindre enn et minutt senere

2 stk bom i Ranheimsvegen mangler belysning. Sykler og mopeder i stor fart er særlig utsatt i høstmørket og på vinter. En av bommene viste tydelige tegn på kollisjon for en uke siden så dette er et problem selv for biler med godt lys. Svært trafikkfarlig, bør utbedres snarest. Refleks vil ikke være tilstrekkelig, anbefaler LED lys.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette bildet viser samme bom under ett døgn etter opprinnelig innlegg. Bommen bærer tydelig preg av kollisjon. Dette er andre kollisjon med bom i Ranheimsvegen på en uke på grunn av manglende belysning.

    Publisert anonymt 07:33, fre. 5 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter