Tilbake til alle rapporter

Veibane går i oppløsning, svart mangelfull sikring av skolevei/fotgjengerovergang

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ulf Nagel 13:10, søn. 7 oktober 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 5 minutter senere

Hele veistykket mellom BRA veien og Busterudkleiva er i elendig forfatning, asfalt går i oppløsning, spesielt i hjulsporene. Har vært og er mye tungtrafikk i forbindelse med arbeidene i området det siste året. Er også hull som er på grensen til skadelige for biler i utkjørselen til BRA veien (Statens vegvesen sitt ansvar?) . Dessuten er tidligere meldt fotgjengerfelt mot Busterudkleiva (som er visket ut og for dårlig merket) fremdeles ikke fikset. Det hører til SKOLEVEI for mange av barna på hjortsberg skole. Fotgjengerskiltene er vanskelige å få øye på og belysning i mørket ikke forsvarlig for skolevei på morgenen på vinterstid. Har flere ganger opplevd hensynsløs/farlig kjøring når jeg har fulgt min datter til skolen. Beste ville vært om det ble laget hevet gangfelt akkurat der.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:52, søn. 4 november 2018

  • 2. gangs varsling om dårlig/manglende markering av fotgjengerfelt på skolevei. Blir ikke fulgt opp/prioritert.

    Sendt inn av Ulf Nagel 18:52, søn. 4 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter