Tilbake til alle rapporter

Har nå i mange år hatt problemer med denne forferdlige komunale veien som fører opp til mine gammle foreldre ,nå er veien både livsfsrlig og umulig og kjøre opp til huset på. Branvesen og politi har også vært i kontakt for og få denne asfaltert,senest brannvesenet,da var det samme dag noen og utbedret med grus som nå er regnet bort og spunnet bort av alle andre biler som ikke har lov til og kjøre på denne veien. Nå er det snart vinter og dere får et stadig mer utfordrene sted og måke å strø på. I år har jeg ikke mulighet til og komme meg opp og ned med mat og vann til min gammle mor og far sånn som veien er,så nå må det skje noe. Dette er en komunal vei som dere har ansvar for og midt i denne bakken bor det et par gammle mensker . Hva skal skje før det skjer noe med denne veien. Må de dø av hjerte innfark eller brenne inne forde utryknings kjøretøy ikke når frem??? NÅ MÅ DERE TA ANSVAR!!!!

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ozzy Asbjørn Walde 22:50, søn. 7 oktober 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 5 minutter senere

Har nå i mange år hatt problemer med denne forferdlige komunale veien som fører opp til mine gammle foreldre ,nå er veien både livsfsrlig og umulig og kjøre opp til huset på. Branvesen og politi har også vært i kontakt for og få denne asfaltert,senest brannvesenet,da var det samme dag noen og utbedret med grus som nå er regnet bort og spunnet bort av alle andre biler som ikke har lov til og kjøre på denne veien. Nå er det snart vinter og dere får et stadig mer utfordrene sted og måke å strø på. I år har jeg ikke mulighet til og komme meg opp og ned med mat og vann til min gammle mor og far sånn som veien er,så nå må det skje noe. Dette er en komunal vei som dere har ansvar for og midt i denne bakken bor det et par gammle mensker . Hva skal skje før det skjer noe med denne veien. Må de dø av hjerte innfark eller brenne inne forde utryknings kjøretøy ikke når frem??? NÅ MÅ DERE TA ANSVAR!!!!!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter