Tilbake til alle rapporter

Farlig vei på vinterstid, burde omgjøres til enveiskjøring på vinterstid.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Thomas Grimestrand 21:40, tor. 25 oktober 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Om vinteren blir micheletveien på oversiden av Prof.Birkelands vei utrolig trang grunnet snø og måten snøen blir brøytet på. Innkjøringene til Micheletveien er utrolig glatte da mange sjafører spinner mye på vei opp de bratteste bakkene. Møter man en bil her om vinteren så er man dømt til å mest sannsynelig å måtte kanskje rygge tilbake helt til flatmark for å kunne komme seg videre.

Hadde Micheletveien blitt enveiskjørt ville man sluppet dette og man ville lettere og tryggere kommet seg dit man skal. Ingen imøtekommende biler som får trafikken til å stoppe og forårsake evt. kaos eller ulykker. Har selv måttet rygge og flere ganger har jeg i tillegg sklidd baklengs.

I tillegg ønskes det at det vurderes behov for flere fartsdumper, spesielt utenfor Micheletveien 25. Vi har ikke adkomstvei til huset og der hvor vi har trapp for å komme til veien, der kommer bilene i alt for stor fart langt over fartsgrensen. Føles livsfarlig å komme ut der.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter