Tilbake til alle rapporter

Manglende brøyting av gang- og sykkelstier.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Bente Steffensen Wigdel 09:06, man. 29 oktober 2018

Sendt til Nordreisa og Statens vegvesen region nord 4 minutter senere

Det er ikke brøyta på gang- og sykkelstier. Det var et problem forrige vinter at det va brøyta for dårlig på stiene både på Rovdas og langs E6. Det var ofte at det ble brøyta til bommene fra begge sider i stedet for å løfte bommen og kjøre gjennom. Dårlig brøyting gjør det vanskelig å gå med barnevogn, rullestol, rullator, spark, og å sykle.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Naturen fiksa problemet selv fordi det ble mildvær sånn at sneen tinte. Det er nå kommet sne igjen. Sykkel- og gangstiene på Rovdas ble brøyta først etter et døgn. Flere stedet er det gjort så dårlig arbeide at det er umulig å sykle og tungt å gå. Jeg legger ved bilder fra turen min i går. Det var umulig å sykle o.l. andre steder enn på bilvei.

    Sendt inn av Bente Steffensen Wigdel 16:07, man. 26 november 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter