Tilbake til alle rapporter

Det er mange av gatelysa som ikkje fungerer optimalt. Nokon lyser ikkje i det heile teke og nokon har vridd seg i stormen(lyser opp mot himmelen)

Rapportert i kategorien Gatelys av Åshild Birkeland Søreide 23:07, man. 29 oktober 2018

Sendt til Høyanger og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Det er mange av gatelysa som ikkje fungerer optimalt. Nokon virkar ikkje i det heile teke(den ved tunellen mot Vamråk ..) og nokon har vridd seg i stormen slik at dei lyser opp mot himmelen.(Bak bygdetunet, opp mot Gåta) Det er også ett stort ønske fra bebuarar ved Sørsida bygdetun(og personalet der) ar det kan bli dekke(asfalt) på rasteplassen. Daglig turplass for eldre med rullator og er no så dårlig dekke og ulendt at det raskt kan skje uhell.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:53, tor. 6 desember 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter