Tilbake til alle rapporter

Rekkver mangler øst for Easyform på trafikkert skolevei

Publisert av ruwelt@gmail.com 21:13, ons. 31 oktober 2018

Sendt til Vågsøy og Sogn og Fjordane 1 minutt senere

Hvermorgen er der stor trafikk på Blåludveien i forbindelse med fabrikk og ellers fastboende samt campingplass. Hver morgen ferdes skoleelever på denne veien som ligger kloss i sjølinje øst for fabrikken Easygorm. Rekkverk eller autovern må prioriteres her snarest.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Blålidveien ligger med veiskulder rett mot sjø, og det er påkrevd med autovern her for at ikke barn og unge som sykler eller går på skolevei skal bli presset ut for vei grunnet trafikk til og fra campingplass og fabrikken Easyform.Trafikken er størst i tiden når barn og unge ferdes på skoleveien.

    Sendt inn av ruwelt@gmail.com 22:11, ons. 31 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter