Tilbake til alle rapporter

Mer hull enn asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei av Steinar Mjelde 10:54, man. 5 november 2018

Sendt til Voss og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Forsøk på reparasjon av utallige tidligere skader av vegbane har bare resultert i at man bare har flyttet på hullene ingenting har blitt bedre. Vegen er i ein slik stand at det er ei stor skam,finnest det virkelig ein vegoppsynsmann eller tilsvarende som virkelig tør å stå frem å påstå at vegen er innafor dagens standard. Noko må gjerast,kem tar rekningane frå trafikantene når dei kjem,og vær du sikker,dei kjem.Slårentle nedi titt og ofte,ved besøk i området.Håper på svar frå det offentlege sin representant!Helsing oppgitt hytteeigar,vurderer salg!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter