Tilbake til alle rapporter

Meterhøyt ugress hindrer fri sikt

Publisert av Rigmor Arnkværn 16:36, lør. 28 mai 2011

Sendt til Bærum og Akershus 4 minutter senere

Mellom Gml. Ringeriksvei og Gangsykkelveien ved Furulia er det nå kjmpehøyt tett ugress som blomstrer. Dette hindrer sikten ved inn- og utkjøring i Furulia. Kollisjonsfare med både skolebarn og syklister.
Tidliger år er ugraset (som trolig skulle vært gressplen) bare blitt klippet fra gang-sykkelveien og ut til trærne (Bærum kommunes ansvar.) Men hele området må klippes flere ganger i året.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Saken er ikke løst, ugraset har blomstret av og er forsatt tykt og over metern høyt i et veikryss med kryssende sykkelvei og skolebarn (som heldigvis nå har ferie).

  Sendt inn av Rigmor Arnkværn 21:38, søn. 26 juni 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:38, søn. 26 juni 2011

 • Ugraset er blitt enda høyere og tettere. Nå har vi selv delvis fjernet noe av det, men det trengs mere solid redskap enn det vi har.

  Saken burde løses ved at kommunen og Vegvesenet sammen fjernet alt ugras og enten opparbeidet ny plen som jevnig ble klippet eller at det blir plantet bunndekkende lave vekster. I allfall noe som hindrer kjempeugras! Og at området blir skjøttet ordentlig. De pene rognetrærne som er plantet der, forsvinner nesten i ugraset.

  Sendt inn av Rigmor Arnkværn 22:25, søn. 24 juli 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:25, søn. 24 juli 2011

 • Noe ble tidlig i august slått trolig av dere. Men det så fortsatt stygt ut. Beboerene i nærheten har nå slått resten av det som var trafikkfarlig. For varig løsning, tar jeg også saken opp med Bærum kommune, Vei&trafikk. Men dette er vel et samarbeids prosjekt.

  Sendt inn av Rigmor Arnkværn 23:33, søn. 21 august 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter