Tilbake til alle rapporter

Hull i vei ved skoleport ned til ballbinge

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:53, ons. 14 november 2018

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Veien fra Kleppeskole sin parkeringsplass og opp til skoleplassen og videre helt opp til privat vei har dårlig asfalt med mange hull og oppsprukket. Veien har blitt ekstra dårlig etter anleggsarbeid ved riving av gammelt hus. (Tidligere SFO). Hele veistykket bør reasfalteres.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:15, ons. 12 desember 2018

  • Fortsatt ikke gjort noe med. Her det mange unger som krysser vegen til lekeområdet. Farlig krysningspunkt med snublefare.

    Publisert anonymt 12:37, fre. 21 desember 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:22, torsdag 10 januar 2019

  • Det har blitt reparert med kald oljegrus, men asfalt er svært dårlig og oppsprekking gjør at flak løsner. Ny asfaltering må til etter anleggsarbeid vedrørende riving av gammelt hus og garasje tilhørende kommunen. Burde være en del av opprydningen etter rivearbeidet.

    Publisert anonymt 01:13, torsdag 7 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter