Tilbake til alle rapporter

Manglende feiing og salting

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 21:01, ons. 21 november 2018

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Gang- og sykkelsti fra busstopp ved nye Søreide skole og ned til busstopp etter strømme bro har ikke blitt kostet siden før den første "høststormen" i august. De siste tre dagene med minusgrader har det heller ikke blitt saltet eller strødd. Det vises tydelig at satsingen starter/stopper ved de tidligere nevnte busstopp. Det ligger mye frossent løv på gangveien nå og det er svært glatt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette ble tatt tak i umiddelbart etter at saken ble lagt inn på fiksgatami.no Dagen etter var det hauger med salt på det aktuelle strekket med gang- og sykkelvei. Tommel opp!

    Publisert anonymt 23:11, tor. 22 november 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter