Back to all reports

For høy kantstein bak ballplass til KVT. Overgang fra gangvei v Romemyra retning bakside av Rosten skole. Rullestol kan ikke forsere kant på gangvei fra City Syd og sørover mot baksiden av Rosten skole. Jfr Norges Handikapforbund skal ikke kant være max 2cm. Handikapboliger og sykehjem i nabolaget, mange rullestoler her. Også sykler plages med denne kanten.

Reported in the Fortau/gangstier category by Unni Eggen at 13:23, man. 26 november 2018

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 2 minutes later

Se overskrift.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 10:30, tir. 25 desember 2018

  • Vrangvilje, stahet og kunnskapløshet. I følge NHF SKAL kant IKKE være over 2 cm for at rullestol kan forsere. Denne kanten er høyere enn det, og rullestoler kan følgelig ikke bruke denne veien sørover fra Romemyra. Når selv friske syklister melder at det er vanskelig/farlig kant, bør det fylles ut kaldasfalt for å jevne ut høydeforskjell. Dette var en løsning som fungerte utmerket inntil det kom ny asfalt på gangveien som går øst - vest. Den gamle løsningen må derfor tilbake for at vi med fire hjul kan bruke gangveien.

    Posted by Unni Eggen at 10:30, tir. 25 desember 2018

  • Still open, via questionnaire, 10:15, ons. 23 januar 2019

  • Ikke fått melding om reparasjon. Problemet antas derfor å være der fortsatt. Jeg bor i Norge, snakker norsk og dette er et norsk problem, så ikke spør meg på utenlandsk språk da. Det er å diskriminere norske innbyggere i eget land. Det er ingen selvfølge at alle snakker annet språk, og mange av oss kan ha lettere kognitive problemer og sliter generelt med å lese ALT. Jeg vet ikke om dette problemet er fiksa, fordi gangveier er dekket med snø nå i januar og mest sannsynlig i to-tre mnd til. Rullestoler kommer ikke fram i snø - vi er husbundne i mange mnd. Jeg tør derfor ikke trille dit med stolen min før langt utpå våren, for jeg vet ikke om jeg kommer fram når det er så høy kant der. Da risikerer jeg laang omvei.

    Posted by Unni Eggen at 10:15, ons. 23 januar 2019

  • Still open, via questionnaire, 10:01, lør. 2 mars 2019

  • Forferdelig, kunnskapsløst, og tungrodd. Kanten ER for høy for rullestol. Også syklister sliter med den kanten. Ikke spør meg om saken er fiksa mens det ennå er snø på bakken, for da kommer vi med rullestol oss ikke ut. Gangveier er ikke egna for oss mens det er snø. Rullestoler blir stående fast i 1-2 cm snø. Og så godt brøyta er det ikke. Det faktum at denne meldinga når meg mens det ennå er vinter og snø på bakken er bevis på at dette ikke leses - bare registreres maskinelt - eller av et overutdanna toskhau som ikke er i stand til å tenke selv. EL-RULLESTOLER KAN IKKE KOMME OVER DEN KANTEN!!!!!! Manuelle rullestoler med store hjul og menneskelig skyvekraft kan, og senilskutere/hemmismopeder med godt egna hjul/motor kan, MEN IKKE EL-RULLESTOLER. Dere kan få låne min og prøve selv!

    Vit at mange el-rullestoler er utstyrt med festeanordning/krok under stolen for å koble seg automatisk fast i gulvet på handikapbilen. Stolens klaring over bakken er derfor bare 5-6 cm. Da tåler vi ikke slike kanter som jeg har påpekt her. Tenk på hvordan en el-rullestol oppfører seg over hinder: forhjulene KAN klare å forsere den kanten, men da skraper kroken som står under stolen nedi bakken og stole blir stående fast.

    Oppdater dere på utforming av moderne stoler!

    Posted by Unni Eggen at 10:01, lør. 2 mars 2019

  • Still open, via questionnaire, 10:48, lør. 30 mars 2019

  • ALLE! Gjentatte ganger - holdt på i ett år.

    Posted by Unni Eggen at 10:48, lør. 30 mars 2019

  • Still open, via questionnaire, 09:53, fre. 17 mai 2019

  • Diskriminering.

    Posted by Unni Eggen at 09:53, fre. 17 mai 2019

  • Still open, via questionnaire, 10:51, søn. 16 juni 2019

  • Ille! Dere forstår ikke at kanten ikke forserers, forstår ikke at vi i rullestol IKKE kan komme oss sørover på gangstien, men må bruke den støvete og støyende Østre Rosten sine fortau. Det er ille, for kanskje har vi lite strøm igjen på batteriet og MÅ ta korteste vei - som for noen er denne gangstien bak KVT/Rosten skole. Fordi det kan bli for lang rekke for vår batterikapasitet kan dette hindre oss i å ta det ærende alene på City Syd. Vi blir bremset og holdt tilbake av DERE!

    Posted by Unni Eggen at 10:51, søn. 16 juni 2019

  • Still open, via questionnaire, 12:56, søn. 14 juli 2019

  • Vrangvilje og uvitenhet

    Posted by Unni Eggen at 12:56, søn. 14 juli 2019

  • Fortsatt vrangvilje og uvitenhet

    Posted by Unni Eggen at 11:35, ons. 28 august 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?