Tilbake til alle rapporter

Sykkelfeltet drukner i Nittedalsgata

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 08:02, lør. 1 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Flott at det i år ble lagt noen hundre meter med sykkelfelt i rød asfalt i Nittedalsgata (fra rundkjøringen ved OBS til Brandvoldgata/sykkelgata). Men så er situasjonen dessverre uendret: Når man sykler på gammelt/svart sykkelfelt i Nittedalsgata (fra Adolph Tidemands gate mot sykkelgata) må man satse på solvær! Når det regner drukner sykkelfeltet og er med dette lite brukbart (ikke snakk om kombinasjon av nedbør og minusgrader...!)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Plan og Byggesaksavdeling skrev 05.12.18 pr mail at "vi merker oss sakene. Mange av disse prosjektene jobber vi med, men vi videresender sakene til de riktige instanser/personer der det er riktig adresse". (dette gjelder bl a report 56017)

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 13:29, fre. 7 desember 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:31, fredag 4 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter