Tilbake til alle rapporter

Vi venter fortsatt på attraktiv snarvei langs Skjærvagapet

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 11:40, lør. 1 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Vårt lokallag har for mer enn 4 (!) år siden foreslått en liten snarvei mellom Skjærvaveien og Strømsveien. Denne enkle/ rimelige løsningen gjør rekreasjonsområdet langs Nitelva bedre tilgjengelig, og skaper samtidig en attraktiv forbindelse for syklister fra Hvam/ Skjetten mot Lillestrøm/ kollektivterminalen (stillhet ved Skjærvagapets foss vs trafikkstøy i Sagdalen). Om vinteren kan mange syklister da også unngå svært trafikkfarlige situasjoner på gang- og sykkelvegen langs Strømsveien (mellom Strandveien og Engaveien - der brøytingen er et fremmedord...). Vi håper at denne meldingen her vil bidra til noe «raskere» fremgang i denne saken! For mer info les vårt brev av 19.07.14 i vårt arkiv www.slfloo.com/arkiv/

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Ifølge mail av 04.12.18 fra Skedsmo kommune skal Plan og Byggesaksavdeling "ha møte med båtforeningen den 12 des og vil prøve å åpne båthavna for syklister og gående i løpet av våren".

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:57, tir. 4 desember 2018

 • Plan og Byggesaksavdeling skrev 05.12.18 pr mail at "vi merker oss sakene. Mange av disse prosjektene jobber vi med, men vi videresender sakene til de riktige instanser/personer der det er riktig adresse". (dette gjelder bl a report 56021)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 13:30, fre. 7 desember 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:33, fredag 4 januar 2019

 • Det er snart fem år siden vi sendte brev til Skedsmo kommune ang muligheten for snarvei her (jf vårt brev av 19.07.14 her www.slfloo.com/arkiv/). Det går rykter at det nå endelig er noe fremgang i saken. Dersom det virkelig skjer noe i år så skal vi feire åpningen av denne snarveien med en egen liten sykkeltur langs Nebbenrunden der alle deltakere er med i trekningen av et gavekort på kr 1000 fra Foss Sport. Følg med på vår nettside og på Facebook www.facebook.com/slfloo/!

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:08, torsdag 11 april 2019

 • Plan og Byggesaksavdeling informerte pr mail av 28.05.19 at de har "planer om å skilte/bytte skilt spesielt for syklister i... (bl a) Skjærvagapet veivisning... Pluss flere andre steder. Tid: -vi må lage planer for skilting, -Bestille 14-20 dager -Sette opp ca 7 dager." Vi håper det betyr at det snart åpnes snarvei her (som vi har etterlyst i flere år). I så fall skal vi invitere til egen sykkeltur for å feire saken (se tidligere oppdatering)! Følg med på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 10:57, fredag 31 mai 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter