Tilbake til alle rapporter

Vi venter fortsatt på attraktiv snarvei langs Skjærvagapet

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 11:40, lør. 1 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Vårt lokallag har for mer enn 4 (!) år siden foreslått en liten snarvei mellom Skjærvaveien og Strømsveien. Denne enkle/ rimelige løsningen gjør rekreasjonsområdet langs Nitelva bedre tilgjengelig, og skaper samtidig en attraktiv forbindelse for syklister fra Hvam/ Skjetten mot Lillestrøm/ kollektivterminalen (stillhet ved Skjærvagapets foss vs trafikkstøy i Sagdalen). Om vinteren kan mange syklister da også unngå svært trafikkfarlige situasjoner på gang- og sykkelvegen langs Strømsveien (mellom Strandveien og Engaveien - der brøytingen er et fremmedord...). Vi håper at denne meldingen her vil bidra til noe «raskere» fremgang i denne saken! For mer info les vårt brev av 19.07.14 i vårt arkiv www.slfloo.com/arkiv/

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ifølge mail av 04.12.18 fra Skedsmo kommune skal Plan og Byggesaksavdeling "ha møte med båtforeningen den 12 des og vil prøve å åpne båthavna for syklister og gående i løpet av våren".

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:57, tir. 4 desember 2018

  • Plan og Byggesaksavdeling skrev 05.12.18 pr mail at "vi merker oss sakene. Mange av disse prosjektene jobber vi med, men vi videresender sakene til de riktige instanser/personer der det er riktig adresse". (dette gjelder bl a report 56021)

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 13:30, fre. 7 desember 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:33, fredag 4 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter