Tilbake til alle rapporter

Snu opplysningsskiltet om gangfelt i Jonas Lies gate!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 12:07, torsdag 6 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Som lokallag til Syklistenes landsforening er vi mest opptatt av sykkelforhold i regionen vår, men denne saken har like stor betydning for gående. På bildet vises noe som medfører like stor fare for gående og syklende som går over gangfeltet i Jonas Lies gate, særlig dem som kommer fra A. Hellands gt. Skiltet 516 angir kryssingssted for gående hvor trafikkreglenes bestemmelser om gangfelt gjelder – bare dumt at det er montert på en slik måte at bilister i kjøreretning mot Strømmen nesten ikke ser dette skiltet… Det kjøres ganske fort her - og koster ikke mye å vri skiltet mot gata slik at det blir mer synlig!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter