Back to all reports

Utilstrekkelig brøyting på uoversiktlig og kaotisk vei.

Reported in the Snøbrøyting category by Synnøve Løvås at 15:22, man. 10 desember 2018

Sent to Malvik and Statens vegvesen 2 minutes later

Veien er brøytet, men de setter ikke skjæret langt nok ned. Noe som gir 10 cm gjennomslag og det er umulig og komme seg på jobb på Vikhammeråsen Grendaskole. Det oppstår farlige situasjoner pga at biler ikke kommer opp. Rygging/snuing i dårlig brøytet bakke er rett og slett farlig og riskofylt. Det gjør det ikke bedre ar beboere parkerer biler langs veien. De står gjerne på annenhver side av veien, så både brøytemannskap og andre trafikkanter må kjøre i sikksakk. Mer enn en gang har det oppstått flere farlige situasjoner når det i tillegg kommer barn/ungdommer gående imot. Samt at møtende trafikk er heller ikke like enkelt. Veien burde ha parkerin forbudt skilt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vegen ble brøytet natt til mandag og senere i går ettermiddag, ved større snøfall vil det ta tid før brøytemannskapet har rukket å brøyte alle rodene og føret kan bli utfordrende til tider. Vi er klar over parkeringsproblematikken, vi vil etter hvert vurdere ulike tiltak.

    State changed to: Løst

    Posted by Randi Garberg at 15:33, tir. 11 desember 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?