Tilbake til alle rapporter

Måking og strøing

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Ozzy Asbjørn Walde 12:32, lør. 22 desember 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 3 minutter senere

Hei igjen. Nå har jeg STORE problemer med og komme opp til mine foreldre igjen. I morgen er det lille julaften og mine foreldre kommer seg ikke et sted i julen ,i går var det bare et under at jeg ikke kjørte virklig galt der oppe. Jeg har en kraftig 4wd med kjettinger,men med det snø laget å glatt under lag så er det med livet som insats og komme seg både opp og ned til mine gammle foreldre, skal de være nødt til og sitte alene i julen forde dere nok et år ikke prioriterer dette stedet?? Dere har gode maskiner hva skjer her. Nå må noe skje ellers må vi til aviser media og advokater!!! Dette er deres vei og deres annsvar. Det er nærmere en uke siden dere burde vært der. Kom ikke å si det er en utfordrende vei,det er forde dere ikke holder måkinng og strøing under kontroll denne plassen blir utfordrende. Det må måkes i dag,JEG MÅ OPP DIT.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter