Tilbake til alle rapporter

Liv på spill !!! Lille julaften og mor og far sitter fast.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Ozzy Asbjørn Walde 11:49, søn. 23 desember 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 1 minutt senere

Nå er det krise !! Skal hente mine to gammle foreldre kl 16 i dag ,de er dårlige til bens, har dere tenkt og måke og strø eller må det i dag skje noe grusomt i et forsøk på å hente dem?? Svar ønskes nå !!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skjedde mye som kunne vært unngått denne tidene,måtte ringe brann vakta for og få hjelp til dette. Den dag i dag er det umåket og ustrødd. Har funnet ut at vi må ta alt et hakk videre til media og advokat. Er ikke komunen villig til og holde dems egen vei vedlike så får de komme med et godt tilbud til min mor og far så de kan kjøpr seg et nytt sted som er egnet til eldre,da blir dere kvitt hele problemet en gang for alle.mvh walde

    Sendt inn av Ozzy Asbjørn Walde 12:02, søndag 20 januar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter