Back to all reports

Det bygges på Lambertseter senter, og er for tiden rimelig vanskelig å bevege seg til og fra bolig til butikker i byggeområdet. Mange har falt og slått seg vondt. Det er vanskelig å komme seg til butikk med barnevogn, krykker, gåstol etc. Det er laget skilter om hvor man skal gå, men der er det verken måker eller strødd. Hvem har ansvaret her?

Reported in the Annet category anonymously at 01:07, tor. 27 desember 2018

Sent to Oslo 2 minutes later

Manglende måking/strøing for beboere rundt Lambertseter senter; vi gruer oss til å gå til butikken! Verst for de som går med barnevogner og gåstoler.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 02:35, tor. 24 januar 2019

  • Det ble «plutselig» ordnet gangvei/tunnel langs gml senter til nye senter, med lys. Kjempebra! Men, det er svært dårlig med tydelig skilting på nytt alternativ. De som ikke er kjent i nærområdet strever med å finne veien. Særlig alle som trenger gåstol, bruker krykker, har barnevogn eller vonde bein eller dårlig syn. Ansvarlig utbygger og senterledelse bør skamme seg skikkelig ift svært dårlig planlegging for forsømmelsen ift vanlige folk (potensielle kunder), men tanke på framkommelighet. ALLE vet når det er vinter i Norge, og når det kommer snø osv.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 02:35, tor. 24 januar 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?