Tilbake til alle rapporter

Ikke strødd fra breidablikkveien 14, det er blankis og umulig å gå.Dette er en skolevei og blir brukt av mange.

Publisert av Siri Eide Nilsen 11:11, torsdag 3 januar 2019

Sendt til Oslo 3 minutter senere

Det er ikke strødd fra Breidablikkveien 14. Det er blankis og må strøs umiddlebart.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det gikk ikke lang tid før veien ble skrapet. Det som er merkelig er at det ser ut som Breidablikkveien blir måket fram til nummer 4, som er siste boligadresse for denne veien. Vi som bor i Nordstrandveien 17 benytter også denne veien. Dette er en blindvei og det hadde vært kjekt om den hadde blitt måket helt til enden av veien. I enden av veien har det blitt bygget en kommunal gangsti fra Nordstrandveien. Mange benytter seg av denne og da hadde det vært fint om det hadde vært brøytet og da ved behov, strødd helt inn i enden av veien.

    Sendt inn av Siri Eide Nilsen 14:32, fredag 1 februar 2019, markert som fikset

  • Dette er ikke en oppdatering men ett nytt problem. Når jeg legger inn adressen blir jeg bare dirigert til denne siden og får ikke rapportert nytt problem. Det blir ikke måket i Breidablikkveien. Bare strødd med salt til nr 14. Veien må måkes helt inn. Det er en gangsti innerst og vi parkerer langs veien. Det er snart umulig å kjøre inn i enden av veien og med mere snø i vente og regn på det, kommer det ikke til å være mulig å kjøre eller gå her. Håper dette blir fikset like fort som sist. På forhånd takk.

    Sendt inn av Siri Nilsen 14:56, torsdag 7 februar 2019, åpnet på nytt

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter