Tilbake til alle rapporter

Ødelagt bom i Modalveien, Sandefjord

Rapportert anonymt 22:48, søn. 6 januar 2019

Sendt til Vestfold og Sandefjord 2 minutter senere

I Modalveien er det en bom for å hindre gjennomkjøring. Ytterste del av bommen er ødelagt, så det er store muligheter til å få skade på kjøretøy som passerer, det har vært slik ca 1 år. Nå vil bommen ikke stå i en åpen possisjon, så det går ikke å kjøre der uten å ha med seg en medhjelper som holder bommen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:04, ons. 6 februar 2019

  • Denne bommen er fullstendig herpet etter brøytemannskapenes arbeid i vinter. Den har ingen beskyttelse og den holder seg ikke oppe til gjennomkjøring. Noe med hensikten med en slik bom, må vel være at den fungerer, og det er vel en plikt å vedlikeholde når man setter opp en slik hindring som har til hensikt å redusere gjennomkjøring. men ikke gjøre det umulig, slik det er nå..

    Sendt inn av RUNE JOHANNES ENSTAD 21:14, ons. 20 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter