Tilbake til alle rapporter

Dumper i eldgammel asfaltskjøt

Rapportert i kategorien Hull i vei av Thor-André Hanssen 14:14, lørdag 12 januar 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 1 minutt senere

I over 10 år har man kjørt over ujevn skjøt i vei ved busstoppet ved siden av Witro bil. Dumper i hjulspor er blitt dype over tid og det smeller når man passerer, man merker dette godt i buss også. Tusenvis av passeringer for fastboende i Fossegrenda, ødelegger kjøretøy. Farlige situasjoner oppstår ofte, da enkelte svinger utenom dumper for å skåne bilen. Håper dette snart kan utbedres. Mange er frustrert.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Da er det sommer. Bilene smeller fortsatt ned i disse nedsenkede asfalt skjøtene. Det er vondt å sitte både i bil og buss over dette dag ut og dag inn. Og kjøretøyene har det vondt. Kan dette vennligst gjøres noe med snart?

    Sendt inn av Thor-André Hanssen 16:50, lørdag 1 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter