Back to all reports

Parkering og mangelfull brøyting

Reported in the Parkering category by Trine Sinkaberg at 08:58, man. 14 januar 2019

Sent to Trondheim 2 minutes later

Jeg bor i Uglavegen 24 a, men har innkjørsel fra Per Sivles veg (ved nr. 19). I fjor ble det innført parkering forbudt i Uglavegen, noe vi er veldig fornøyd med. Problemet er at de som ikke har egen parkering, og som bor/leier i Uglavegen, nå må finne andre steder å parkere. Dette skjer da i sidegatene, og i dette tilfellet gjelder det Per Sivles veg. Per Sivles veg er skoleveg for mange barn og det er ikke fortau på noen sider av veien. Det er visstnok planlagt fortau som stanser ved innkjørsel til Per Sivles veg 14 (under bygging), men jeg vet ikke når dette er planlagt ferdig.

Det vi som beboere opplever nå er at det alltid blir parkert biler, fra beboere i Uglavegen som mangler egen parkering, i Per Sivles veg. Brøytemannskapene får ikke brøytet veien ordentlig og det skaper en uoversiktlig situasjon for både myke og harde trafikanter. Når veien ikke blir brøytet godt nok og det kommer væromslag, blir veien enten veldig sporete eller sørpete. Jeg er klar over at det er lovlig å parkere slik som det fungerer i dag, men hadde det vært mulig å hatt parkering forbudt 100-200 meter inn i sidegatene også? Dette for å unngå uoversiktlige kryss og for å sikre skolevegen for de mange barna som går her hver dag.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?