Tilbake til alle rapporter

Mangel av gangfelt eller gangfeltskilt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 14:51, mandag 14 januar 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Jeg vil gjerne reportere mangel av gangfelt eller gangfeltskilt på strekning merkert på bildet i vedlegg (rett foran Kalbakken senter).

Før sykkelveien var på plass, det stod et gangfeltskilt ved fartsdump, men nå er det ingenting der.

Jeg ser farlige situasjon hver dag med eldre mennesker, tenåringer og mødre med små barn når de prøver å krysse gata for å handle matvarer og bilister må bråstoppe fordi de ser ikke noe gangfelt eller skilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Bymiljøetaten: - Et gangfelt er ikke å anse som noe trafikksikkerhetstiltak, men som et fremkommelighetstiltak for fotgjengere på steder trafikken er så stor at det er vanskelig å finne tilstrekkelig store luker for å krysse veien. Generelt er fotgjengere mer forsiktig og ser seg bedre for ved kryssing av veien når gangfelt ikke er merket. - På bakgrunn av dette ønsker ikke Bymiljøetaten å etablere gangfelt i Kalbakkveien. - Vi vil også nevne at det ikke har vært noe gangfeltskilt på den oppgitte posisjonen som er innrapportert via FiksGataMi.

    Publisert anonymt 08:21, tirsdag 12 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter