Tilbake til alle rapporter

Dårlig belysning gangfelt ved Sagene kirke

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 12:30, torsdag 17 januar 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Hei! Ved flere anledninger (spesielt ved redusert dagslys) har jeg opplevd at kjøretøy ikke ser en når en krysser gangfeltene ved Sagene kirke. Det gjelder selv om kjøretøy fra venstre har stoppet opp, så kommer en i blindsonen til de som kommer kjørende fra høyre. Kjøretøyene har ofte bare kjørt når jeg har vært godt ute i gangfeltet. Sjåførene har først blitt oppmerksomme på meg i det de har passert gangfeltet. Selv er jeg obs på dette, men plutselig kan uhell være ute (bruker reflekser). Jeg tenker at gangfeltet bør merkes bedre og sjåfører må på en eller annen måte gjøres oppmerksomme på nedsatt sikt i svingene rundt Sagene kirke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:11, torsdag 14 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter