Tilbake til alle rapporter

Mangler gatelys

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 23:30, fredag 18 januar 2019

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Her mangler gatelys. Stolpene står der, men de er ikke koblet til strøm. Det er bekmørkt. Området blir brukt som skolevei. I tillegg er gjerdet ned mot kattakjernet fjernet, og ikke satt opp igjen. Dette er direkte farlig for barn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Meld feil på Gatelys i kartet under feilmeldinger på Askøy kommune sin nettside. Der kan du klikke på de lysene som er ute av drift. Det er Mesta som har med vedlikeholdet av lysene.

  Posted by Askøy at 12:20, mandag 21 januar 2019

 • For fire-fem år siden ble veien gravd opp og flyttet. Disse lyktestolpene blei etter lang tid og masing fra beboere plassert langs veien, men de har aldri vært koblet til. Det vil si at arbeidet som ble påbegynt har aldri blitt gjort ferdig. Jeg kan godt melde dette til mesta men det er ikke snakk om en pære som har gått, men flere lyktestolper som har stått mørke så lenge de har vært plassert ut. Gjerdet ned mot tjernet var i utgangspunktet et privateid gjerde og ble fjernet i samme slengen som utbygging og graving ble gjort, og vi venter fremdeles på at dette skal komme opp igjen. Arbeidet her i krokåsdalen har aldri har blitt ferdigstilt.

  Publisert anonymt 14:51, mandag 21 januar 2019

 • Hei. Sender denne meldingen til Teknisk avdeling.

  Posted by Askøy at 15:22, mandag 21 januar 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:54, fredag 15 februar 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:27, lørdag 16 mars 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter