Tilbake til alle rapporter

Står en forlatt tyskregistrert bil i krysset Kirkeveien/Lindhaugsvingen. Hindrer sikt ved møtende kjøretøy, og der bygger seg også opp en brøytekant rundt bilen. Det ene vinduet står på gløtt, bilen er stappfull av ting og har stått der siden i fjor høst.

Rapportert i kategorien Forlatte kjøretøy anonymt 16:41, onsdag 23 januar 2019

Sendt til Bærum 3 minutter senere

Står en forlatt tyskregistrert bil i krysset Kirkeveien/Lindhaugsvingen. Hindrer sikt ved møtende kjøretøy, og nå bygger det seg også opp en brøytekant rundt bilen. Det ene vinduet står på gløtt, bilen er stappfull av ting og den har stått parkert der siden i fjor høst. Åpenbart hensatt, må fjernes da det gjør at veien blir smalere, særlig nå med mye snø. Mange skolebarn går her morgen og ettermiddag, farlig med uoversiktlig kryss. Når man kjører ut fra Lindhaugsvingen og skal opp til Høvikveien må man nå over i motsatt kjørefelt fordi man ikke kan ta ut svingen på riktig side pga den bilen står i veien selv om den er kjørt litt opp i veikanten.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:55, fredag 22 februar 2019

  • 25.2 I dag er bilen fjernet/borte.

    Publisert anonymt 16:58, mandag 25 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter