Tilbake til alle rapporter

Alvorlig øyesygdom.måtte avlyse,manglende måking

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av ASBJØRN 18:25, mandag 4 februar 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 4 minutter senere

Nå går det på liv og helse som jeg fryktet!! jeg skrev inn i går. min mor må til øyelege grunnet alvorlig øyesygdom,hun blir blind om dette ikke følges opp,nå i dag kom hun seg ikke til nødvendig behandlig på grunn av manglende opp følling av måking til tross for at jeg har skrevet her. lurer på .... ring meg!! å forklar hva dere som er ansvarlige for måking å gir f i å følge opp,h a gjør dere når hun på grunn av dette mister synet forde dere ikke følger opp en vei dere har ansvar for??? nå skal jeg opp til mor i morgen å er det ikke da måket så jeg kommer opp,så må jeg gå til avis og tv ,dette er det min advokat som sier. det er for sent når noen døøøøøør.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter